torsdag 14 april 2011

Från en extrem till en annan.

Nu var det mer än en vecka sedan jag bloggade. Tiden har börjat rinna iväg. Vet inte riktigt vart den har tagit vägen. Denna vecka fredag till onsdag, 8-13 april, har varit min första vecka utan sjukdom! Ja har volontär arbetat alla dagar i "våran" vecka. :D

Det har känts som en stor framgång! Men ja har även bestämt mig att ja inte ska vara något mera sjuk här i Indien. Peppar peppar ta i trä. Det har funkat hittills.

Idag var det ledigt och jag har bara slappat, ätit och tvättat. Orkade inte något annat. Nu ska jag snart gå och lägga mig. Sover ganska dåligt för det har börjat blivit så varmt, vaknar flera gånger per natt av värmen och kan inte somna om. Det är runt 30 grader när man vaknar och närmare 40 grader vid 12-14 tiden. Det är även hög luft fuktighet vilket gör att man svettas väldigt mycket. Men jag njuter av värmen för det mesta, men de är ganska knäppt när man tänker på klimatet i Helsingfors och klimatet i Kolkata. Det var -20 grader i nästan 2 månader i Helsingfors och nu är det runt 40... från en extrem till en annan.

Jag har varit hälften av min tid här nu, hälften kvar. Alla säger att den sista halvan går fortare. Vi får se, men som sagt har även jag börjat märka det. I början hade jag så mycket tid att jag inte visste vad ja skulle göra med all tid. Nu har jag saker planerat nästan varje dag :D och dagarna springer iväg. 

1 kommentar:

  1. Hej Emelie!

    Det har varit jättefint att följa med din blogg och hur du har det där borta i Indien! Det verkar vara superintressant det du gör och spännande stad du är i! Hoppas tiden du har kvar blir lika givande och att du håller dig frisk! Kramar från Helsingfors<3

    Maria

    SvaraRadera