söndag 6 mars 2011

Framme

Nu ar jag framme i Kolkata. Resan har gatt bra och jag mar bra. Har kommit fram till hostelet jag ska bo pa och imorgon vantar registrering for att fa borja volontararbeta.

Imorse nar jag landade i delhi var planet en timme sent och ja va tvungen att ga igenom tullen, hamta ut bagaget och checka in pa nytt pa 2 timmar. Det var lite tajt med tid trodde jag men de visade sig att det var alldeles lagom. Det var aven ganska langt att ga pa flygplatsen sa det kanndes nastan lite som om jag korde vasaloppet :) Maste hinna fram till nasta "kontroll" innan de drar repet ;)

Kopte lite vatten pa flygplatsen och sedan satt jag mig och vantade pa planet till Kolkata. Jag fick fonsterplats, pa planet innan satt jag oxa bra, vid gangen.

Vi blev serverade indisk mat och det var starkt, en sak ar ialla fall saker, jag kommer att lara mig att ata mat som ar kryddad under denna tiden.

Taxin till hostelet var aven en upplevelse. Dels ar det vanstertrafik och dels anvands tutan valdigt flitigt. Det finns inga korfallt och de finns 4lampor vid korsningarna... bara lite forvirrande. Men jag kom till hostelet safe and sound!

3 kommentarer:

  1. Va härligt att kunna följa med dig så här på bloggen, allt låter så spännande! Du e jättetuff tycker jag!

    SvaraRadera
  2. va roligt. Hoppas du har det bra.
    Vi på dramaklubben saknar dig redan...
    H: N

    SvaraRadera
  3. Kul att ni gillar att lasa. Jag har det bra.

    LEE&EMMA: Tack for kortet det kom fram bra innan jag akte!

    SvaraRadera